Bine ați venit, dragi români!..

Bine ați venit, dragi români!..

 

Prin prezenta notificare, aduc la cunoștință vizitatorilor faptul că astăzi deschid oficial Secțiunea BLOG-JURNAL integrată Proiectului Universul Artei – Colțul de Literatură.

Ca atare, oricare dintre dvs. puteți urmări postările din această secțiune, eu urmând ca după timpul propriu, pe care îl am, să actualizez în fiecare zi, câte ceva.

În prezent, am reluat lucrul, asupra domeniului principal, aducând o serie de schimbări, asupra proiectului, constând în:

  • Videoclip de prezentare a Proiectului principal;
  • Videoclipuri de prezentare asupra cărților la care lucrez;
  • Videoclip de prezentare a Revistei Colțul de Literatură – pe care.. desigur, trag speranța că o voi lansa în Septembrie.

În rest, lucrul asupra marilor noștri Ctitori, ai Literaturii Române, precum se știe. Personal, mă bucur că pot aduce o frântură de Român și Românesc, în sufletul celor care au mai mare nevoie. De la sine, înțeles, faptul că în privința acestora, am întocmit o “Dare de seamă”, pe care mi-am permis a publica-o pe pagina principală a domeniului – iar dvs. citind-o, veți înțelege mai multe. Eu unul, vă mulțumesc celor care mai treceți pe aici, fie și dintr-o pură curiozitate. A vă redescoperi Adevăratele Valori, de mare folosință, este – mai ales, într-aceste timpuri, în care.. din răsputeri, se încearcă dezbinarea acestui popor și transformarea sa în populație.

Cu o altă trimitere, asupra celor mai sus menționate, deschizând secțiunea Blog/Jurnal, încă nu voi furniza calitatea de Membru, în mod oficial. Deocamdată, rezerv spațiu pentru propriile necesități, mai ales fiindcă recent am renunțat la activitatea pe rețeaua Facebook, din motive foarte bine întemeiate, și pe care le veți distinge citind pe pagina principală a domeniului, “Luare aminte și Dare de seamă”.

Nu pot spune cu certitudine o dată anume, la care o să permit acces/cont de membru, oferind posibilitatea unui jurnal propriu, cuiva – însă! Dacă voi face aceasta, să fiți siguri, că nu voi oferi acest statut oricui. Aceasta din pricina faptului că – și să mă ierte unii, dacă le sună strident(însă acesta este adevărul) – eu nu doresc aici cotețărie literară, și accentul acestui domeniu literar este pe Calibru – asta reprezentând Valori Reale, ale acestui Popor!.. Și precum se vede, pe primul loc, sunt Titanii Literaturii Române, urmând apoi Marii Clasici. Desigur, anunț astfel încă două secțiuni, spre a fi create, și anume: Neștiutele Glasuri (reprezentând tot personalități – dintre Ctitorii Literaturii Române – care.. doar între anii 1750-1900+ însumează, estimativ, peste 400 – și din păcate, de-a lungul vremii, după ce l-au ucis mișelește pe marele Eminovici, personalitățile noi, s-au tot spetit a-i ascunde pe aceștia, astfel încât s-ar putea ca nici măcar profesorii universitari, să nu fi auzit de cei pe care doresc a-i aduce înainte-vă!.. Să nu mai vorbim despre tot ceea ce s-a făcut în ultimul secol, cu o întreagă istorie schimbată, – și așa cum veți găsi în cartea mea “Arta și Critica”, expuse toate, de la sine înțeles, cam unde ne situăm, și nu este cazul a detaila aici.

Eu vă mulțumesc pentru vizită și să vă fie toate, cu folos!..

 

Th3Mirr0r