Metoda Armoniei:  în Arta spaţial-temporală - INFERARE

tehnica2.jpg

XXVII.

 

Inferare

 

“Trăim aici, pe Pământ, dar adesea ne regăsim ca trăind în lumi separate.”

 

Suntem Entităţi.

Sfere care emitem şi receptăm Vibraţii. Dezvoltarea noastră depinde de mulţi factori – dar mai ales, de Sufletul pe care îl adăpostim în vesmintele Materiei. Axiomizând – şi fără a ne lega prea mult de Inforenergetică, aducem în prim plan o înSumare a Structurii noastre. Haina primară şi esenţială a Sufletului, se arată A FI, - aşa cum spune în Sfânta Biblie „Corpul este Templul Sufletului tău care se roagă la Dumnezeu”. Acest corp fizic, are o structură pe atât de complexă pe Cât însăşi Celula, sau chiar Structura Catenelor ADN-ARN!.. Pe lângă această minunată Haină pe care ne-a dat-o Dumnezeu, ca să ne adăpostească Sufletul, mai avem şi altele, care.. deşi fac parţial parte din Materie, sunt şi Vestminte Spirituale, reprezentând Sfera noastră Sufletească. Nu vom lega prea multe amănunte, despre acestea, fiindcă din ele se derivă o parte care poate duce la Obscuritate. Iar noi, ca Entităţi care vrem să păstrăm o legătură Cât mai strânsă, cu Dumnezeu, Creatorul nostru, trebuie să stăm Prudenţi şi Cât mai mult, în Lumina Sufletului. Sfera noastră, se extinde şi în afara corpului, iar o primă Haină, care este parţial Materială, redă Bio-Câmpul, ca o Aură care ne înconjoară Corpul Fizic, protejându-ne, având o Relaţie de Reciprocitate între Sistemul Imunitar şi Simţul Tactil, alături de Sistemul reprezentând Protecţia Psihică, care se înlănţuie cu Haina secundară a Sferei Sufleteşti – şi anume Câmpul Emoţional şi Spiritual, care sunt ca o Expresie a Sufletului, prelungită radial şi eliptic, către Mediul înconjurător. Se invocă tot mai des şi alte Corpuri/Haine pe care le-ai cuprinde, însă acestea Axiomatic sunt nişte porţi către Obscuritate, începând cu Astralul – care mai degrabă, ar fi supus Imaginaţiei, ca Sferă, deCât a fi integrat ca aparţinând drept Veșmânt. Iar cât despre celelalte, cu nume provenind unei origini indiene, sunt unele dintre cele mai Obscure noţiuni şi aparţin Întunecimii. Aşadar, Prudenţa este nu doar necesară, ci Vitală!.. Eşti o Entitate, adusă în Existenţă de Dumnezeu, nu de alte entităţi care de-a lungul istoriei s-au consolidat în adevărate ramuri ale Întunericului. Dar acestea, se AFLĂ numai prin Percepţie, ancorându-te de simpla Rugăciune cum e „Tatăl nostru”, „Bucură-te, Marie”, căci de mare folos sunt şi Înţelepciune, aduc…

Suntem Sfere, descriind Câmpul de Interacţiune, prin care Vibraţia se Manifestează. AFLĂM că noţiunea de Inducţie oferă posibilitatea Adâncirii Cunoaşterii, de recunoaştere a Realităţii Definite, ca de altfel şi o apropiere de Adevăr, urmând a fi stabilită Axiomizarea. Inducţia arată Premizele particulare şi generale din care să se dezvolte Ipoteze şi Concluzii, permiţând astfel Probabilitatea, de unde se derivă strângerea de informaţii care ar delimita dispunerea acestora înCât să comprime o apropiere de Adevăr. De aici, rămâne doar un singur pas, până la a numi Deducţia ca fiind o cale care parcurge drumul de la general, la particular, proces invers, Inducţiei – şi necesar, în toate etapele care formează Inferarea.

Prin Inferare putem studia Corespondenţa Formulelor înSumând Cifrele, Literele şi Simbolurile, aprofundând acea parte esenţială care reprezintă o Bază aplicabilă în diverse domenii – dar în cazul Particularizat aici, cu Arta Spaţial-Temporală.

Sunt Sferă de lumină. AICI.

Parcă şi acum, mă revăd, deschizând ochii către această lume. A trecut ceea ce spun oamenii că ar fi o secundă.

Într-o unitate de măsură, spun: Eu măsur Clipa.

          Şi iacătă-mă!.. Am clipit…

 

 

2012 – 2015 ©Th3Mirr0r

„Metoda Armoniei - ∞ în Arta spaţial-temporală”