Colțul de Literatură - STUDIU

STUDIU

Th3Mirr0r.pngNotă:     Deocamdată,

lucrez   de zor asupra Dicționarului de Rime, pe care desigur, doresc a-l întocmi stratificat, cuprinzând mai multe volume, urmând ca în final, să reunesc toate sub forma unui Lexicon, cu peste 300 de mii de cuvinte. Doresc de asemenea, implementarea acestuia, și pe domeniul literar. M-am tot gândit în ultima vreme, atât asupra graficii, care să fie reprezentativă - și simplă, dar mai ales, asupra structurii acestuia. Având în vedere că primul volum, va fi constituit din Monosilabice, de 2, 3, 4, 5 litere, iau în calcul că pot implementa acea sinteză, online - însă! Cum știu că în România, plagiatul este la modă, ori alte furturi, nu aș vrea să copie careva munca mea, și să o tipărească, profitând de acestea - și mai ales, când eu însumi, nu sunt de acord cu o comercializare a acestor volume ulterioare, cum nici Lexiconul final. Aș putea să lansez astfel, acel dictionar, abia după ce îl înregistrez și tipăresc. Mai ales, ținând cont cî după statistica pe care am făcut-o, îs doar câteva dicționare de rime, tipărite în ultimii 50 de ani, numărate pe degete - și care, desigur, sunt din colaborări. Ori eu, cum toate fac de unul singur, în special, trebuie să îmi protejez munca depusă. Și parcă tot într-acolo, mă bate gândul, ca după tipărirea primului volum, să îl public online pe domeniul literar Universul Artei - Colțul de Literatură. Propuneri/sugestii, în privința acestuia?!.. (vorbind de grafică, structură, inclusiv publicarea acestuia, într-a fi disponibil publicului)?

Th3Mirr0r

Dictionar_de_Rime.png

 

Compendium.jpg

 

*** COMPENDIUM LITTERAE ***


"Într-a ști ce reprezentăm noi ca verigă a Poporului ROMÂN,trebuie să cunoaștem Originile.
Vechile izvoare. Fie ca tot ceea ce surprindem aici, să fie o bogăție în plus, sufletului!." 


[PROIECT în care doresc să aduc una dintre cele mai importante Antologii – cu sinteze din OPERELE Titanilor Literaturii, revizii asupra Marilor Clasici, și încă multe altele!.. ]

2017-2018 + ©Th3Mirr0r

Th3Mirr0r
Th3Mirr0r
Administrator, Universul Artei
Universul Artei - Colțul de Literatură. ARTĂ, Cultură, Tradiție. Român și Românesc. Armonie. Poezie, Proză, Jurnale, Alte scrieri. Poezii, Poeți, Scriitori. Literatură. Titanii Literaturii Române. Poetică,Versificație. Poeții Români, Clasici, Contemporani. Dicționar de Rime, Tehnică Literară, Revistă, Jurnal, Blog. Tratat de Poetică, Compendiu, Lexicon. / ©Th3Mirr0r > Artist polivalent, pasionat de Artă, un student al vieții. Un filozof, visător, copil și bătrân, lucrând împreună pentru a crea și dezvolta Arta.