Termeni și Condiții: Proiectul UNIVERSUL ARTEI, ramura/secțiunea "COLȚUL DE LITERATURĂ"

Proiect “UNIVERSUL ARTEI”

Proiect Public, de drept comun, non-comercial,

“COLȚUL DE LITERATURĂ”

 

Copyright © Th3Mirr0r .

 

Drepturi rezervate.

 

Termeni și condiții:

 

 

 

I.Tot ceea ce conține acest proiect este atât personalizat, prin drept rezervat de
autor, cât și drept Public, General. Proiectul acesta nu este comercial - și nici nu urmărește aceasta. Faptul că nu conține reclame, pentru mine, reprezintă un Atu – paginile site-ului astfel fiind curate, frumoase, estetice, urmărind un design specific, Artistic. Dacă voi introduce reclame, la un moment dat, contra cost, desigur că o voi face după propriile mele reguli și în conformitate cu structura acestui site, astfel încât totul să consolideze un Ritm Armonios. Îmi asum drepturi de autor asupra unui Design, Concept, precum și asupra unor imagini, cărți, texte, introduse, cu următoarele excepții:

a).Grafică: Pentru orice imagini grafice reprezentând Paginile Proiectului, în acest caz fiind specificat un caz de inovație grafică, în combinație, mixaj sau manipulare/editare grafică a imaginilor aparținând altor artiști, cu propriile mele principii sau metode în materie de design; personal, într-o notă explicativă, aici, menționând acest lucru, consider că nu mi-am însușit pe nedrept creațiile artistice ale altora, precum și acordând creditul cuvenit, acolo unde s-a știut autorul, apoi, prin expunerea proiectului sau părților integrante ale acestuia, drept Public, cu un caracter non-comercial. De aceea, doresc ca dacă descoperiți din întâmplare artiști care n-au fost menționați drept autori, sau sunteți unul dintre aceștia, să mă informați, ca să pot oferi drepturile care se cuvin.

b).Texte: Pentru orice texte conținând proză, poezie sau alte scrieri - și care nu îmi aparțin. Acest proiect are un scop informativ, inspirațional, nobil, de folos atât artiștilor cunoscuți sau necunoscuți, cât și iubitorilor de Artă. Conținutul publicat de mine și care nu îmi aparține va purta mereu semnătura/sigiliul fiecărui autor de drept, original. Îmi iau angajamentul scris și semnat ca să nu alterez în vreo formă sau alta conținutul lor, prin plagiere sau altă metodă asemănătoare, postând astfel conținutul încât dreptul acordat să îi revină fiecarui autor. Așadar, voi da creditul cuvenit oricărui artist publicat, eventual menționând și sursa originală a textului, acordul scris ori semnat al persoanelor îndreptățite să distribuie legal acel conținut. Nu consider nimic ilegal sau dăunator din punct de vedere moral, publicând în conformitate cu un scop onorabil.

 

Desi nu am introdus un cod html care să nu permita copierea textelor, țin să specific faptul că în caz de reproducere a acestora printr-o formă sau alta, prefer și doresc specificarea, pe
cât posibil, asupra numelor artiștilor specificați de mine în nota explicativă, și eventuala informare a acestora(sau a celor îndreptățiți legal să publice) asupra utilizării conținutului lor în proiectele dvs. Nu îmi asum răspunderi pentru orice altă formă de publicare a conținutului acestui proiect, precum permutarea textelor, de către terțe persoane și în alte scopuri de natură ilegală. Nu îmi atribui responsabilități, răspunderi în aceste cazuri în care autorii originali (sau instituțiile îndreptățite) nu vor fi informați sau creditați. Dar am considerat ca o datorie a mea personală, să vă informez, ținând să le respectați drepturile de autor, cu onoare.

 

II.Tot ceea ce conține acest proiect public și care poartă semnătura mea, este proprietatea mea, prin Drept Rezervat de Autor. Aceasta face referință la scrierile personale, reprezentând: poezie, proză, eseuri, citate sau alte forme scrise.

Mă semnez mereu cu pseudonimul: Th3Mirr0r, iar în privința numelui real, îl puteți găsi la pagina/modulul de Contact/Portofoliu.

Vă aduc la cunostință că adresa mea exactă nu este publică oriunde, din motive de protecție, așadar este și  va fi disponibilă oricăror persoane abilitate să îmi ceară anumite informații privitor la ceea ce public, dar și persoanelor care doresc o colaborare în privința unui proiect.

În privința conținutului meu personal, reprezentat prin poezii, proză, eseuri, citate sau alte scrieri, nu accept în nici un caz plagierea lor și voi considera încălcarea dreptului meu de autor, în aceste cazuri, ceea ce mă va conduce să iau orice măsură legală împotriva stopării acestor acțiuni; este de asemenea aplicabil mai ales în cazul comercializării conținutului meu personal și de drept, fără acordul meu personal scris sau prin forme legale de contract. Permit permutarea conținutului reprezentat de poezii, proză, ori alte scrieri doar în urma unei notificări în prealabil - sau creditarea mea ca artist original, autor îndreptățit, semnat cu pseudonimul meu, și de asemenea voi accepta doar dacă nu se urmăresc scopuri comerciale sau de câștig personal/foloase necuvenite. Vreau să mi se respecte Drepturile Rezervate de Autor, de Artist, de Om, așadar notificarea mea în prealabil o voi considera drept un gest Nobil, și nu voi obiecta asupra permutării conținutului scris. Încălcarea Drepturilor mele de Autor, va atrage cu sine înștiițarea oricăror instituții abilitate de a lua orice măsură legală pentru prevenirea comercializării și distribuirii ilegale a conținutului. De asemenea, daca prin orice forma mi-au fost încălcate drepturile de autor și dumneavoastră ați fost martor unui asemenea eveniment, în special la comercializarea ilegală a conținutului integrant al proiectului, vă rog să mă anunțați, căci v-aș fi recunoscător pentru acest gest onorabil.

Pentru alte neclarități, informații auxiliare, sugestii sau comentarii,

vă rog să mă contactați.

 

Th3Mirr0r