OFRANDE - Th3Mirr0r

OFRANDE

OFRANDE - COPERTA - FINAL - tiparit.jpg

Magic.png

DESCARCĂ această carte
Comment Box is loading comments...

OFRANDE

 

Iaşi : StudIS, 2016

Ofrande

Bibliogr.

ISBN 978-606-775-390-5

821.135.1-94

Autor: Marian Iulian Petrea (Th3Mirr0r)

Conţinut: Cartea conţine poezie – conotaţii de jurnal personal, o trecere asupra artiştilor neamului românesc cu menţiuni fotografice, date de referinţă.

Descriere: O carte în care onorez valorile culturale, cu  flori depuse în cinstea strămoşilor artişti ai neamului românesc. Un micuţ jurnal personalizat.

II.

Conţinut: O structură poetică foarte diversificată, urmărind exprimarea unei stări sufleteşti, viziune, perspectivă, spiritualitate.

Descriere: "OFRANDE – In memoriam", după cum numele redă, este un jurnal personalizat, în care îmi exprim nu doar admiraţia operelor marilor noştri poeţi, ci în urma contemplării, punând, la rându-mi, o lumânare, la mormânt. Astfel, le recit cu drag şi din suflet, urmărind ca prin versurile mele, să le aduc aceeaşi onoare pe care eu însumi, am avut-o, citindu-le.. pe drept, testamentele vii. Deşi am inclus doar anumite poezii, sau un număr de autori redus, am considerat că le-am onorat numele tuturor, spunând la rându-mi, cu glas tăcut că ne vom regăsi în acelaşi loc, în aceeşi clipă, care ne-a unit...

Varianta în format digital, este Gratuită cu următoarea specificaţie:

[Distribuirea gratuită, în format digital, este permisă, atât timp cât mi se respectă drepturile de autor şi fără implicaţii comerciale]