Poeții Noștri Universul Artei - Colțul de Literatură

POEȚII NOȘTRI

Th3Mirr0r
Th3Mirr0r
[...]
Aurel Petre
Aurel Petre
Poet, Aurel Petre
[...]
Cristina Mihaela Barbu
Cristina Mihaela Barbu
Autor:Proză, Cristina Mihaela Barbu
[...]

Universul Artei

* "AUTORI – Jurnale" *

Mariana Tasente

MarianaTasente.png

Th3Mirr0r
Th3Mirr0r
Administrator, Universul Artei
COLABORARE Sunteți pasionat(ă) de Artă?!.. Vizând domeniul Literatură, se caută COLABORARE(voluntar) pentru un Proiect care deși nu are implicații comerciale, vă va oferi acea satisfacție sufletească de a fi contribuit, la rându-vă, asupra dezvoltarea Culturii, păstrarea Heraldicului Românesc!.. Pentru mai multe detalii, contactați-mă!.. Th3Mirr0r

ivy3.png

Proiectul Colțul de Literatură reprezintă cea mai bogată colecţie de forme scrise, rare, ale poeților neamului românesc, constând în poezii, proză, critică literară, jurnal, eseu!.. De asemenea, extinderea proiectului cu un Studiu aprofundat al Literaturii, precum Tehnică Literară (Poetică și Versificație), Filologie, Lingvistică, Logică, Filosofie și organizat astfel încât să cuprindă și alte domenii, în prezent însumând peste 10.000 de pagini, conferă Originalitate, unicitate!..  Vă mulțumesc pentru vizită!..

Această secțiune este rezervată pentru Poeții și Scriitorii Români, mai puțin cunoscuți publicului – dar care, după o corectă și justificată măsură [CALIBRU]  merită a fi promovați aici.

 

Menționez următoarele:

  • Nu am de gând să alcătuiesc o listă după criteriile obișnuite, precum alte locuri unde se promovează Literatura, în România.De obicei, criteriul acestor „adevărate rețele literare” se face după Cantitate, în proporție de peste 70%, după Calitate, aprox.20% și o parte infimă, după Calibru. De regulă, Originalitatea, cât și Heraldicul Român și Românesc, sunt neglijate, invidia și răutatea fiind pe tot atât de la modă precum și lingușelile sau ploconelile. Sună dur, însă, aceasta, din păcate, este Realitatea.
  •  Criteriul prin care realizez selecția de față va fi deci, după CALIBRU.
  • Clasificarea, pe care o voi face, este în acordanță strict cu ceea ce doresc a Sublinia, prin Calibru, astfel încât nu doresc introducerea în această listă, a unor personalități mediatizate, prin diferite mijloace, în România, și mai mult, orice Autor va fi introdus, își va merita locul. Iar când vorbesc despre un loc, fac referință asupra faptului că nu doar din punct de vedere Tehnic, va fi o alegere, ci chiar după criterii foarte bine enunțate, plecând de la Estetica Naturaleții și Adâncimea unui vers, după studiul acestora prin Lingvistică.
  • Cei care consideră că nu sunt echitabil, în alegerile acestea, au de asemenea dreptul de a căuta o altă sursă de informare, în afara acestui lăcaș, precum și de a interacționa pe celelalte adrese de pe internet, unde s-ar simți mai în largul lor, nestingheriți.
  • Toți cei care au în sânge, ARTA, și care prin trăirile lor, o arată, în special prin formele scrise, vă rog, un pas în față – contactați-mă - și fără sfială, să discutăm despre ceea ce aș putea face pentru dvs. – căci, dacă nu s-a găsit nimeni, să vă promoveze, iată, eu, am această posibilitate. Cerința care o am de la dvs. Așadar, este să citiți toate acestea enunțate, cu atenție. Considerați că aveți Originalitate? Aveți Arta, în sânge? Cât de intensă este-vă trăirea?!..

 

                        email.png

 

 

Th3Mirr0r

Vizitați pagina!.. Vizitați pagina!.. Vizitați pagina!.. Vizitați pagina!..

***

***