Poeții Noștri

POEȚII NOȘTRI

Th3Mirr0r
Th3Mirr0r
(1981 - ) [...]

ivy3.png

Purple-Diamond.png

Această secțiune este rezervată pentru Poeții și Scriitorii Români, mai puțin cunoscuți publicului – dar care, după o corectă și justificată măsură [CALIBRU]  merită a fi promovați aici.

 

Menționez următoarele:

  • Nu am de gând să alcătuiesc o listă după criteriile obișnuite, precum alte locuri unde se promovează Literatura, în România.De obicei, criteriul acestor „adevărate rețele literare” se face după Cantitate, în proporție de peste 70%, după Calitate, aprox.20% și o parte infimă, după Calibru. De regulă, Originalitatea, cât și Heraldicul Român și Românesc, sunt neglijate, invidia și răutatea fiind pe tot atât de la modă precum și lingușelile sau ploconelile. Sună dur, însă, aceasta, din păcate, este Realitatea.
  •  Criteriul prin care realizez selecția de față va fi deci, după CALIBRU.
  • Clasificarea, pe care o voi face, este în acordanță strict cu ceea ce doresc a Sublinia, prin Calibru, astfel încât nu doresc introducerea în această listă, a unor personalități mediatizate, prin diferite mijloace, în România, și mai mult, orice Autor va fi introdus, își va merita locul. Iar când vorbesc despre un loc, fac referință asupra faptului că nu doar din punct de vedere Tehnic, va fi o alegere, ci chiar după criterii foarte bine enunțate, plecând de la Estetica Naturaleții și Adâncimea unui vers, după studiul acestora prin Lingvistică.
  • Cei care consideră că nu sunt echitabil, în alegerile acestea, au de asemenea dreptul de a căuta o altă sursă de informare, în afara acestui lăcaș, precum și de a interacționa pe celelalte adrese de pe internet, unde s-ar simți mai în largul lor, nestingheriți.
  • Toți cei care au în sânge, ARTA, și care prin trăirile lor, o arată, în special prin formele scrise, vă rog, un pas în față – contactați-mă - și fără sfială, să discutăm despre ceea ce aș putea face pentru dvs. – căci, dacă nu s-a găsit nimeni, să vă promoveze, iată, eu, am această posibilitate. Cerința care o am de la dvs. Așadar, este să citiți toate acestea enunțate, cu atenție. Considerați că aveți Originalitate? Aveți Arta, în sânge? Cât de intensă este-vă trăirea?!..

 

                        email.png

 

 

Th3Mirr0r