Literatura Română - Contemporani

Literatura Română - Contemporani

ivy5.png

Această secțiune este rezervată pentru CONTEMPORANI.

 

Menționez următoarele:

  • Nu am de gând să alcătuiesc o listă după criteriile obișnuite, precum alte locuri unde se promovează Literatura, în România. Criteriul prin care realizez selecția de față este atât după o Calitate, cât și o Cantitate, asupra scrierilor acestora.
  • Clasificarea, pe care o voi face, este în acordanță strict cu ceea ce doresc a Sublinia, iar faptul că nu doresc introducerea în această listă, a unor personalități mediatizate, prin diferite mijloace, în România, reprezintă o alegere personală (iar această alegere, nu este după un criteriu precum „expun doar ceea ce îmi place”  - ci după alte principii, care nu doresc a le menționa).
  • O altă parte din Autorii Contemporani, i-am trecut la Secțiunea CLASICI, criteriul de selecție al acestora fiind efectuat după Calibru.
  • Pentru orice alte sugestii, în privința introducerii unui Autor, doresc în primul rând o analiză, temeinică, asupra motivelor pentru care lista aceasta este semnificativ, redusă, apoi răspunsul la întrebarea: „de ce considerați că trebuie introdus în această listă autorul propus?” – iar dacă voi regăsi foarte bine argumentate toate acestea, voi da curs solicitării dvs. printr-un răspuns afirmativ.

 

             email.png

 

Th3Mirr0r

***